Måndagsintervallerna är igång

Vädergudarna fick fnatt lagom till terminsstart för måndagsintervallerna. Det känns overkligt att tänka på att några av oss sprang i -17 grader så sent som för fem dagar sedan. Kvällens tänkta mjukstart med 60 sekunders blev först en utmaning med halka under uppvärmningen och sedan rejäl snöpulsning i tung blötsnö under själva intervallsessionen.

003

Det var rejält klös i gänget idag (tyvärr hann två av deltagarna avvika innan vi ställde upp för fotografering) som du kan se. Vi startar terminen med åtta glada intervallare men det finns plats för fler! Se detaljer om tid, pris och anmälan under fliken ”gruppträning” ovan.

Om väderprognosen håller vad den lovar just nu så har vi helt nya utmaningar om en vecka, nämligen strängare kyla. Och naturligtvis nya, spännande intervaller på schemat. Stämningen i det här gänget är glad och prestigelös. Det är helt okej att dyka upp även för den som inte känner sig på topp och skulle fallet vara tvärtom (att någon verkligen är på topp) så brukar komplimangerna hagla. Tillsammans springer vi nu måt varmare och ljusare tider, vilket känns helt fantastiskt!