Måndagsintervaller

Måndagar klockan 18.00 utgår vi från Sollentuna Centrum när vi gemensamt värmer upp och därefter tar oss an en intervallsession där var och en ges möjlighet att springa i sitt eget tempo. Med gemensam nedvarvning och ett par avslutande rörlighetsövningar blir det en total tid för passet på 50-60 min.

Vi drar igång den 11/1 och kör 16 gånger med uppehåll för sport- och påsklov. Vårens sista tillfälle blir måndagen den 9/5. Pris 1300 kr. Max antal deltagare: 20 st. Anmäl dig på info@camcam.se

Den här gruppen har varit väldigt uppskattad termin efter termin och det är ett nöje för mig att kunna presentera den även våren 2016! Har du aldrig sprungit i grupp tidigare så är det definitivt värt att testa. Enstaka tillfällen kostar 100 kr.

Utveckla din löpteknik

Torsdagar klockan 19.00 utgår vi från Bögs Gård på Järvafältet och springer tillsammans i 60-80 minuter. Den här gruppen har ett maxantal på tio deltagare och fokus ligger på att utveckla löpteknik och träningsupplägg på individnivå. Målet är att du skall springa lätt, snabbt och skadefritt. Vid minst ett tillfälle under kursen kommer löparna att filmas och få personlig feedback.

Gruppen körs varannan vecka, totalt 8 tillfällen, med start 28/1. Mellan träffarna kommer du att få uppgifter att öva på. Pris 2000 kr för 8 ggr. Anmäl dig på info@camcam.se

Styrketräning utomhus

Styrketräning utomhus, mestadels med egen kroppsvikt, håller på att bli en av våra mest populära träningsformer. Den här gruppen samlas i utegymet "Gläntan" i Viby, Sollentuna på fredagar klockan 17.30 för att köra ungefär en timma tillsammans, inklusive uppvärmning.

Gruppen startar 15/1 och vi kommer att köra sammanlagt 18 fredagar under våren (uppehåll för sport- och påsklov). Kursen kostar 1400 kronor och anmälan görs på info@camcam.se. Det går även att anmäla sig till enstaka tillfällen för 100 kr/tillfälle. Ta chansen att möta våren utomhus och samtidigt bygga dig starkare!